Maatwerk webapplicaties ontwikkelen hoeft echt niet moeilijk te zijn
Microsoft Power Apps vereenvoudigd het applicatieontwikkeling proces zodat je met jouw bestaande pool van talenten geld bespaart, sneller inspringt op veranderingen en vliegensvlug kunt opschalen wanneer dit nodig is. 


4 redenen waarom Power Apps voor jou geschikt zijn 

1. Je maakt gebruik van in-house talenten 

Jouw bedrijf heeft een pool aan talentvolle krachten onder zich, geef hen de kracht meer te doen! Al je mederwerkers kunnen eersteklas ontwikkelaars worden en problemen oplossen. Dicht het gat voor de benodigde IT-kennis en laat jouw team bouwen aan je bedrijf met minimale training. 


2. Het bespaart geld 

Off-the-shelve software is duur en heeft vaak veel meer functionaliteiten dan die je eigenlijk nodig hebt. Bouw maatwerk webapplicaties op een kosten efficiënte manier - bespaar geld op de ontwikkeling, bouw en het toekomstige onderhoud. 


3. Ontwikkelen met Power Apps is snel 

Maatwerk webapplicaties laten maken is vaak een proces wat maanden en soms jaren in beslag neemt, maar als jouw bedrijf groeit dan wil je wel Agile blijven. Dus, in plaats van maanden tot jaren ontwikkelen wil je het liefst een app in enkele uren bouwen. Loop in op die backlog, of nog liever gezegd, voorkom de backlog in de eerste plaats. 


4. Opschalen 

Als je bedrijf schaalt, moeten jouw apps mee schalen. Het is daarom van groot belang dat je bij blijft met ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en compliance. Blijf er bovenop zitten met Microsoft Power Apps.